Vilhena baalt: ''Als team hebben we gefaald vandaag''

zondag 11 februari 2018 17:06 43.195 keer bekeken 143 reacties Pro Shots

Tonny Vilhena leek zondag het startschot te geven voor een mooie middag voor Feyenoord. De middenvelder van de Rotterdamse club opende de score in de wedstrijd tegen Vitesse. Later kantelde de wedstrijd echter volledig en ging het team met 3-1 onderuit.

"Ik denk dat we als team hebben gefaald vandaag en niet hebben gespeeld zoals we normaal doen. Dat is zonde", zegt hij tegenover FOX Sports. "Waar het falen aan ligt weet ik niet. Misschien omdat zij feller waren in de duels. Vandaag was dat bij ons niet goed, dan zie je dat het mis gaat."

Bilal Basacikoglu ontving in de tweede helft een rode kaart, waarna Vitesse op een voorsprong kwam. "Dat kan gebeuren. Ik weet niet precies wat er gebeurde. Bilal zei dat hij de bal speelde. Ik weet niet of het terecht was, ik ben geen scheidsrechter", aldus de voetballer.

"Ik denk dat we als team gewoon beter konden vandaag en de drie punten moesten pakken. Dat gebeurde alleen niet. Ik denk gewoon dat we positief moeten blijven en vooral moeten doen wat we altijd doen: gewoon goed voetballen."

Gerelateerd nieuws
143 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 109 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66489 leden - Op dit moment zijn 717 mensen actief, waarvan 200 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved