Vilhena baalt: ''Als team hebben we gefaald vandaag''

Vilhena baalt: ''Als team hebben we gefaald vandaag''

Tonny Vilhena leek zondag het startschot te geven voor een mooie middag voor Feyenoord. De middenvelder van de Rotterdamse club opende de score in de wedstrijd tegen Vitesse. Later kantelde de wedstrijd echter volledig en ging het team met 3-1 onderuit.

"Ik denk dat we als team hebben gefaald vandaag en niet hebben gespeeld zoals we normaal doen. Dat is zonde", zegt hij tegenover FOX Sports. "Waar het falen aan ligt weet ik niet. Misschien omdat zij feller waren in de duels. Vandaag was dat bij ons niet goed, dan zie je dat het mis gaat."

Bilal Basacikoglu ontving in de tweede helft een rode kaart, waarna Vitesse op een voorsprong kwam. "Dat kan gebeuren. Ik weet niet precies wat er gebeurde. Bilal zei dat hij de bal speelde. Ik weet niet of het terecht was, ik ben geen scheidsrechter", aldus de voetballer.

"Ik denk dat we als team gewoon beter konden vandaag en de drie punten moesten pakken. Dat gebeurde alleen niet. Ik denk gewoon dat we positief moeten blijven en vooral moeten doen wat we altijd doen: gewoon goed voetballen."

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties