Van Bronckhorst: ''Zaak om vierde plek vast te houden''

zondag 11 februari 2018 16:45 62.445 keer bekeken 423 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst baalt na de nederlaag van Feyenoord bij Vitesse. De trainer zag zijn ploeg in Arnhem op een voorsprong komen, maar daarna de wedstrijd uit handen geven. Met negen man verloor de regerend landskampioen met 3-1.

"We kwamen goed op voorsprong. Daarna kregen we door Vitesse veel lange ballen achter onze verdediging. Dat hadden we vooraf al voorspeld", zegt hij tegenover FOX Sports. "Ik denk dat we daar goed op anticipeerden, maar in balbezit gingen we teveel mee in hun spel."

"De rode kaart van Bilal Basacikoglu was wel een kantelpunt, denk ik. Met direct het tegendoelpunt dat volgt, dan weet je dat het moeilijk gaat worden. We hadden al aanvallend gewisseld bij de tweede rode kaart, dus dat kon niet nog een keer."

"We raken nu steeds verder achterop in de competitie. Het verschil met plek drie wordt weer groter.  Er komen weer ploegen dichterbij, maar het is zaak om de vierde plek vast te houden en misschien nog te kunnen stijgen. Met de beker zijn we nog wel in de race voor een prijs en dus Europees voetbal."

Gerelateerd nieuws
423 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 296 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71857 leden - Op dit moment zijn 501 mensen actief, waarvan 169 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved