Gio: "Vooral blij dat we goed konden trainen en fit teruggaan''

Gio: "Vooral blij dat we goed konden trainen en fit teruggaan''

Feyenoord heeft het trainingskamp in Marbella met een overwinning afgesloten. Tegen het Zwitserse FC Luzern won de ploeg van Giovanni van Bronckhorst met 2-1. De trainer kijkt terug op een geslaagde week in Spanje.

"We hebben goed kunnen trainen hier. Vandaag hebben we twee wedstrijden gehad, tegen vv Noordwijk en FC Luzern, en heb ik iedereen kunnen laten spelen. Zeker de jongens die het het hardst nodig hadden", zegt Van Bronckhorst voor de camera's van Feyenoord TV. "We zijn blij met de overwinning en vooral blij dat we hier goed hebben kunnen trainen en fit teruggaan."

Hoewel de wedstrijd tegen FC Luzern weinig overtuigend was, is Van Bronckhorst tevreden. "We hebben de eerste helft goed geconcentreerd gespeeld. We hebben een aantal kansen gecreëerd en bijna geen kansen weggegeven. In de tweede helft krijgen we een goal tegen; een fantastisch schot, onhoudbaar voor Brad. Daarna zijn we nog een aantal keer gevaarlijk geweest, met name uit corners en afstandsschoten. Daar scoren we ook nog een keer uit."

Volgende week wacht bij de hervatting van de competitie direct een lastige tegenstander. In de Arena neemt Feyenoord het op tegen Ajax. De ploeg van Van Bronckhorst heeft de komende week de tijd om zich daarop voor te bereiden. "Het is lang geleden dat we daar zoveel tijd voor hadden. Dat zal ook nodig zijn. Het is een belangrijke wedstrijd en we beginnen direct met een cyclus van twee wedstrijden in de week. De basis is deze week zeker gelegd."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties