Gio: "Vooral blij dat we goed konden trainen en fit teruggaan''

zaterdag 13 januari 2018 19:03 44.980 keer bekeken 49 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft het trainingskamp in Marbella met een overwinning afgesloten. Tegen het Zwitserse FC Luzern won de ploeg van Giovanni van Bronckhorst met 2-1. De trainer kijkt terug op een geslaagde week in Spanje. 

"We hebben goed kunnen trainen hier. Vandaag hebben we twee wedstrijden gehad, tegen vv Noordwijk en FC Luzern, en heb ik iedereen kunnen laten spelen. Zeker de jongens die het het hardst nodig hadden", zegt Van Bronckhorst voor de camera's van Feyenoord TV. "We zijn blij met de overwinning en vooral blij dat we hier goed hebben kunnen trainen en fit teruggaan."

Hoewel de wedstrijd tegen FC Luzern weinig overtuigend was, is Van Bronckhorst tevreden. "We hebben de eerste helft goed geconcentreerd gespeeld. We hebben een aantal kansen gecreëerd en bijna geen kansen weggegeven. In de tweede helft krijgen we een goal tegen; een fantastisch schot, onhoudbaar voor Brad. Daarna zijn we nog een aantal keer gevaarlijk geweest, met name uit corners en afstandsschoten. Daar scoren we ook nog een keer uit."

Volgende week wacht bij de hervatting van de competitie direct een lastige tegenstander. In de Arena neemt Feyenoord het op tegen Ajax. De ploeg van Van Bronckhorst heeft de komende week de tijd om zich daarop voor te bereiden. "Het is lang geleden dat we daar zoveel tijd voor hadden. Dat zal ook nodig zijn. Het is een belangrijke wedstrijd en we beginnen direct met een cyclus van twee wedstrijden in de week. De basis is deze week zeker gelegd."

Gerelateerd nieuws
49 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 27 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1284 mensen actief, waarvan 327 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved