Hamer: ''Ik ga er van uit dat ik bij Feyenoord terugkeer''

Hamer: ''Ik ga er van uit dat ik bij Feyenoord terugkeer''

Gustavo Hamer is dit seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. De Feyenoorder speelde in totaal zestien wedstrijden in de Jupiler League en wist daarin als controlerende middenvelder twee keer te scoren. Hij kwam met hoge verwachtingen naar de Krommedijk en maakt in de winterstop zijn balans op.

''Toen ik binnenkwam, heb ik al aangegeven dat ik me niet zou laten leiden door het verwachtingspatroon dat mensen van mij zouden hebben,'' zegt Hamer in gesprek met het Algemeen Daglbad. ''Als ik terugkijk naar het eerste deel van de competitie, dan vind ik dat ik persoonlijk redelijk heb gedraaid in mijn rol van controlerende middenvelder.

''Het kan altijd beter, maar dat had ik ook gezegd als we veel meer punten hadden gehaald dan momenteel het geval is. En we hadden ook méér punten moeten halen. Ook ik heb mijn man wel eens laten lopen of miste scherpte op het moment dat het moest. Maar over het algemeen ben ik over mijn eigen inbreng aardig tevreden.''

''Vijf keer geel en één keer rood, dat is te veel. Ik moet voor het gif in de ploeg zorgen, maar dat heb ik soms niet goed ingevuld,'' zegt Hamer, die regelmatig contact heeft met Jean-Paul van Gastel. ''Over hoe het ging en of er problemen waren. Ik heb hem verteld dat ik het goed naar mijn zin heb. Ik ga er ook van uit dat ik komende zomer bij Feyenoord terugkeer.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties