''Feyenoord zal kritisch naar Van Persie moeten kijken''

donderdag 4 januari 2018 11:50 140.095 keer bekeken 488 reacties Pro Shots

De kans is groot dat Robin van Persie zich binnenkort een transfervrije voetballer mag noemen. De spits is door zijn club Fenerbahce ‘vrijgesteld van werkzaamheden’. Komende dagen praten beide partijen over het ontbinden van zijn contract.

De 34-jarige Van Persie werd direct weer gelinkt aan een terugkeer bij Feyenoord. “Dat is logisch, daar gaat het al maanden over”, zegt Sjoerd Mossou, sportjournalist van het Algemeen Dagblad. “Die weg is nu vrij, dat is duidelijk. Het is alleen wel zo dat Van Persie zelf moet kijken of hij nog fit genoeg is om Feyenoord verder te kunnen helpen.”

“Ook Feyenoord moet kritisch naar hem kijken”, vervolgt hij op de website van zijn werkgever. “Hij heeft het afgelopen half jaar weinig gespeeld. Giovanni van Bronckhorst, de trainer, is altijd heel stellig geweest en wil hem graag hebben.”

“De financiële kant van het verhaal zal niet echt een probleem zijn als het contract is afgekocht. Hij is dan een vrije speler en Feyenoord hoeft hem dan alleen een contract voor een half of anderhalf jaar te geven. Ik denk persoonlijk dat, als hij topfit is, van toegevoegde waarde kan zijn voor Feyenoord.”

Gerelateerd nieuws
488 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 144 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66094 leden - Op dit moment zijn 1048 mensen actief, waarvan 228 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved