Vente geniet: ''Deze dag zal ik nooit vergeten''

Vente geniet: ''Deze dag zal ik nooit vergeten''

Dylan Vente maakte zondagmiddag zijn debuut in de basiself van Feyenoord. De 18-jarige aanvaller was direct belangrijk met een doelpunt. Ook bereidde hij twee doelpunten voor. De Rotterdammers wonnen met liefst 0-7 van Sparta/

“We hebben een mooie overwinning geboekt vandaag”, zegt de spits in gesprek met FOX Sports. “Ik hoorde vandaag dat ik mocht spelen, maar merkte het gisteren tijdens de training al. Het is een mooie kans. Ik heb wel gewoon goed kunnen slapen en normaal toegeleefd naar de wedstrijd. Ik had niet echt last van zenuwen, dat viel wel mee. Ik heb mijn eigen potje gespeeld en dat is wel goed gelukt.”

De jonge Vente is een andere spits dan zijn teamgenoten Nicolai Jorgensen en Michiel Kramer. “Ik ben meer een spits met loopacties, niet iemand die zeven man passeert maar wel iemand die graag aan de bal is. Meer een teamspeler. Ook bij het doelpunt van Berghuis, ik zag hem lopen en het enige wat ik moest doen is de bal meegeven.”

“Deze dag zal ik nooit vergeten”, vervolgt hij. “Mijn eerste doelpunt in de Eredivisie. Een mooi moment, dat pakt niemand mij meer af.”

Vente geniet: ''Deze dag zal ik nooit vergeten''
Lees meer over
Steven Berghuis Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties