Derksen over Vilhena: ''Jij hoort er tien per jaar te maken''

Derksen over Vilhena: ''Jij hoort er tien per jaar te maken''

Tonny Vilhena opende zaterdag de score tegen FC Groningen. Na zijn doelpunt stak de middenvelder van Feyenoord zijn vingers in zijn oren. Johan Derksen, analist van Voetbal Inside, verafschuwt de manier van juichen van de Feyenoorder.

“Ik vind dat een beetje misselijk”, stelt De Snor in het RTL7-programma. “Meneertje Vilhena, we hebben het al vaker over hem gehad. Hij loopt teveel met de bal en scoort per jaar drie keer. Tegen FC Groningen stuitert een bal voor zijn voeten, hij tikt hem in en loopt weg alsof hij het doelpunt van het jaar heeft gemaakt. Dan denk ik: jij hoort er tien per jaar te maken. Iedereen had deze kunnen maken.”

Maandag gaf de Feyenoorder aan dat hij de beweging niet maakte om te laten zien dat hij zich afsluit voor kritiek, maar dat hij zich niet wilde laten leiden door ‘het gedeelte negatieve energie en cynisme waar niemand beter van wordt’. “Ze lullen er wel een punt aan, maar het is een misselijkmakende karaktereigenschap. Het ego van die jongens speelt dan op. Deze reactie komt vast van het persmannetje van Feyenoord”, aldus Derksen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties