El Ahmadi: ''Ik had het gevoel dat er meer in had gezeten''

El Ahmadi: ''Ik had het gevoel dat er meer in had gezeten''

Feyenoord lijkt uitgevoetbald in Europa. Op bezoek bij Sjachtar Donetsk werd met 3-1 verloren. Gezien de kansen die de Rotterdammers kregen had er misschien meer ingezeten, vond ook aanvoerder Karim El Ahmadi.

"We hebben in fases gedomineerd en kansen gecreëerd. Veel meer dan in voorgaande wedstrijden", zegt El Ahmadi na afloop van de wedstrijd tegenover Veronica. "Maar we moeten wel realistisch zijn: we staan weer met nul punten."

"Zij zijn efficiënter", vervolgt de aanvoerder van Feyenoord. "Ik denk dat wij ook spelers hebben die ballen kunnen afmaken, maar zowel in de Champions League als in de Eredivisie hapert het op dit moment. Dat is doodzonde. Ik heb in het veld ook het gevoel gehad dat hier meer in had gezeten."

De volgende Europese ontmoeting, Manchester City-uit, moet El Ahmadi missen. Hij pakte vandaag zijn derde gele kaart en is dus geschorst. "In de Eredivisie sta ik nog op nul gele kaarten, maar hier is het tempo hoger en kom je vaker in duels. Dan krijg je wel eens geel. Dat is jammer, maar het is niet anders."

[dumpitem=16715]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties