"Van Persie en Jørgensen kunnen ook samen spelen"

"Van Persie en Jørgensen kunnen ook samen spelen"

Van Persie is de afgelopen transferperiode meerdere keren gelinkt aan een terugkeer naar Feyenoord. Club-icoon Ben Wijnstekers gaf hierover zijn mening.

"Ik zou hem er wel bijhalen, hij heeft toch wel de kwaliteit die je nodig hebt om een wedstrijd te kunnen beslissen," zegt Wijnstekers. "Van Persie en Jørgensen zouden ook wel samen kunnen spelen."

Over de vraag of van Persie niet te blessuregevoelig is antwoord Wijnstekers: "Je weet dat als je hem haalt hij misschien blessuregevoelig is, als hij terugkomt moet hij zelf ook weten misschien een andere rol te moeten aannemen. Hij moet positief zijn en jonge spelers helpen, aan een negatieve van Persie heb je natuurlijk niks."

Het contract van van Persie bij Fenerbahçe loopt komende zomer af. Van Bronckhorst heeft eerder al aangegeven Robin van Persie graag toe te voegen aan de selectie komende transferperiode.

Lees meer over
Wijnstekers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties