Gudde: ''Daarin gaat de band met de club nooit los''

Gudde: ''Daarin gaat de band met de club nooit los''

Eric Gudde beleefde afgelopen vrijdag zijn laatste werkdag als algemeen directeur van Feyenoord. Op 7 november begint hij aan zijn nieuwe baan als directeur van de KNVB. Ondanks zijn nieuwe job zal hij Feyenoord altijd blijven volgen, maar wel minder fanatiek dan hoe hij dat de afgelopen jaren deed.

“Ik moet eerst een beetje proberen te onthechten, zonder uiteraard de band met de club te verliezen”, zegt hij in FeyenoordTV. “Dat wil ik op vakantie in een ander continent gaan proberen want ik heb natuurlijk de neiging om alle wedstrijden intensief te gaan volgen. Ik wil mijn hoofd leegmaken, maar daarin gaat de band met de club natuurlijk nooit los.”

“Daarnaast heb ik ook gezegd, en dat ga ik ook doen, dat ik dit seizoen geen thuiswedstrijden van Feyenoord meer ga volgen. Misschien eentje laat in het seizoen, maar ik wil niemand voor de voeten lopen. Ik weet hoe dat werkt”, vervolgt Gudde. “Bovendien word ik nu ook geacht naar de belangen van 34 clubs, scheidsrechters en trainers te kijken. Er zijn zat stadions waar ik dan een wedstrijd kan volgen.”

“Ik zal ongetwijfeld met meer dan gemiddelde interesse naar de samenvattingen en hele wedstrijden van Feyenoord kijken omdat ik natuurlijk alle ins en outs ken en weet wat de doelstellingen zijn. In alle neutraliteit hoop ik dat we (Feyenoord, red.) de opgaande lijn van de afgelopen jaren kunnen doortrekken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties