Broer Bijlow trots: ''Wel een traantje gelaten''

Broer Bijlow trots: ''Wel een traantje gelaten''

Justin Bijlow maakt zondagmiddag zijn officiële debuut in Feyenoord 1. De doelman, afkomstig uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, vervangt Brad Jones die door een blessure niet in actie kan komen. Joël, de broer van Bijlow, is apetrots.

“Sowieso, ik ben hartstikke trots op hem. Ik sta helemaal stijf van de zenuwen”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. “Ik kan niet rustig gaan zitten en moet steeds heen en weer lopen. Het is een heel speciaal moment. Vorig seizoen is hij bij het eerste elftal gekomen en heeft hij hier keihard voor geknokt. Nu gaat het dan eindelijk gebeuren.”

“Nu wordt bevestigd dat hij goed bezig is. Hij deed het goed op de training, speelde een geweldig EK op één momentje na. Het vertrouwen dat Feyenoord in hem had wordt nu uitbetaald. Je officiële debuut in de Kuip tegen FC Twente, mooier kan je het niet hebben.”

De broer van de Feyenoord-doelman speelde in het verleden zelf ook in de jeugdopleiding van Feyenoord. “Ik moet zeggen, ik werd wel emotioneel toen ik net de tribune opkwam met mijn vrienden. Heb wel een traantje gelaten. Aan de ene kant denk ik: vuile teringhond, jij mag wel op het veld staan. Aan de andere kant zijn we natuurlijk supertrots op hem. De familie en zijn vrienden zijn er allemaal. Dit zal niemand hem ooit nog afpakken.”

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties