Berghuis blij: ''Dit is lekker thuiskomen''

Berghuis blij: ''Dit is lekker thuiskomen''

Feyenoord won zaterdagavond de Johan Cruijff Schaal ten koste van Vitesse. De Rotterdammers waren na een penaltyreeks te sterk voor de club uit Arnhem. Aan de kant van Feyenoord stond Steven Berghuis, die afgelopen week terugkeerde bij de landskampioen, in de basiself.

“Het is lekker thuiskomen, ja”, zegt de aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. “Dit is niet verkeerd. Ik wist dat de wedstrijd eraan kwam en ben blij dat we na penalty’s hebben gewonnen. De strafschoppenserie was spannend, zeker voor de jongens die ze moesten nemen. Brad heeft ons geholpen, een topkeeper.”

“Ik heb de keuze zelf gemaakt om te vertrekken bij Watford”, blikt hij terug op zijn transfer. “Ik heb geen keuze op de korte termijn gemaakt, maar op de lange termijn. Ik denk dat Feyenoord beter bij mij past en bovendien heb ik vorig jaar een geweldig jaar gehad. Dat smaakt naar meer.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties