#TT | De Boer wil Tapia naar Crystal Palace halen

#TT | De Boer wil Tapia naar Crystal Palace halen

Feyenoord wil dit seizoen geen dragende spelers meer laten gaan uit De Kuip, maar voor voetballers die afgelopen seizoen weinig aan spelen toe kwamen in De Kuip wordt een uitzondering gemaakt. Renato Tapia verlaat de Rotterdamse club mogelijk. Crystal Palace wil de middenvelder komend seizoen huren.

Dit meldt BolaVip, een van de grootste voetbalsites uit Peru. Crystal Palace komt komend seizoen uit in de Premier League en hoopt het middenveld van power te voorzien. De Engelse club is niet bereid om diep in te buidel te tasten. Crystal Palace, waar Frank de Boer sinds deze week trainer is, hoopt Tapia voor één seizoen te huren.

De middenvelder gaf eerder aan niet te willen vertrekken uit De Kuip. ''Ik heb een contract tot 2020 bij Feyenoord. Ik heb inderdaad niet veel gespeeld, maar je moet ook kijken naar de kwaliteit van de andere spelers in de selectie.''

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse (roddel)pers

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties