Van Bronckhorst voorstander van Boëtius

Van Bronckhorst voorstander van Boëtius

Feyenoord ziet Eljero Elia vertrekken naar Turkije. De jacht op een vervanger voor de buitenspeler is dan ook officieel geopend. De namen van Jean-Paul Boëtius en Ola John worden vooralsnog genoemd als voorname kandidaten.

En de oud-Feyenoorder lijkt een streepje voor te hebben. Giovanni van Bronckhorst zou een voorstander van zijn komst zijn, zo schrijft Voetbal International. ''Over Ola John zijn de meningen verdeeld. Bij zowel Wolverhampton Wanderers als Deportivo La Coruña, niet de grootste clubs, kwam hij weinig aan spelen toe.''

Een rentree van Boëtius in De Kuip zou enigszins verrassend zijn, aangezien hij niet heel blij uit De Kuip vertrok. Maar Van Bronckhorst heeft met de contractverlenging van Tonny Vilhena al aangetoond dat hij spelers kan bewegen. De hoop is dat FC Basel af wil van het salaris van Boëtius, zodat hij relatief goedkoop over te nemen valt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties