Grote schermen en vakkenindeling op Coolsingel bij huldiging

donderdag 4 mei 2017 14:34 169.820 keer bekeken 534 reacties Pro Shots

De Coolsingel zal tijdens de huldiging van Feyenoord, wanneer de club dit weekend kampioen wordt, opgedeeld zijn in vakken. Dit laat de gemeente Rotterdam zojuist weten. Vanuit tien vakken kunnen de supporters (op schermen) naar de huldiging kijken.

“In verband met de verwachte drukte voor het Stadhuis worden er op de Coolsingel meerdere videoschermen geplaatst”, aldus de gemeente. “Op de hele Coolsingel is het dus mogelijk om de huldiging live mee te maken. Mocht de Coolsingel vol zijn, dan is op de Binnenrotte een extra locatie met schermen ingericht.”

“Het evenemententerrein op de Coolsingel heeft een capaciteit van maximaal 100.000 mensen. Met de Binnenrotte erbij is er ruimte voor zo’n 140.000 mensen. Er kan maar een maximaal aantal mensen op het evenemententerrein op de Coolsingel toegelaten worden. Vol is vol. Op de Binnenrotte is een extra evenementenlocatie ingericht. Daar kan op groot scherm meegekeken worden.”

Ook laat de gemeente weten dat het meenemen van alcoholische drank en vuurwerk verboden is. “Bij horecapunten op het Stadshuisplein is het mogelijk om drank te bestellen. Let op: dit vak is alleen toegankelijk via ingang B.”

Klik hier voor de gehele informatiesheet van de gemeente rondom de huldiging en klik hier voor een grote versie van de plattegrond van de Coolsingel 

Gerelateerd nieuws
534 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 156 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 188 mensen actief, waarvan 66 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved