Aboutaleb verzoekt: ''Doe rustig met alcohol en laat tas thuis''

donderdag 4 mei 2017 14:23 101.960 keer bekeken 351 reacties Pro Shots

Bij een overwinning van Feyenoord op stadsgenoot Excelsior, is de club uit Rotterdam Zuid kampioen. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zal een dag later, op maandag 8 mei, gehuldigd worden op de Coolsingel. Burgemeester Ahmed Aboutaleb verzoekt de supporters van Feyenoord opnieuw zich te gedragen.

“Doe alsjeblieft rustig aan met alcohol”, stelt hij, waarbij hij zich in het bijzonder richt op (jonge) mannen. “Ik wil jullie vragen: houd rekening met anderen. We gunnen iedereen een feestje, óók kinderen en hun ouders. Een kritische succesfactor op zo’n dag is beheerst alcoholgebruik. Ik leg de stad niet droog, ik vraag supporters enkel hun inname te matigen.”

Een tweede verzoek van de burgemeester: laat rugtassen thuis. “Wij hebben geen enkele reden om mensen bang te maken, maar door je rugtas thuis te laten maak je het toezichthouders en mij wel makkelijker om het veiligheidsgevoel te vergroten. Ik hoop op een leuk en veilig feest en wil dat onze stad een groot gevoel van welkom uitstraalt aan iedereen die dit wil meevieren.” Damestassen mogen gerust mee. 

Gerelateerd nieuws
351 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 109 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 129 mensen actief, waarvan 34 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved