Toornstra baalt: ''Het is ongelooflijk''

zondag 9 april 2017 17:01 89.490 keer bekeken 217 reacties Pro Shots

Jens Toornstra leek zondagmiddag de winst voor Feyenoord veilig te stellen. De middenvelder annex aanvaller kreeg de bal na een voorzet van links op zijn voet, maar wist de bal niet achter de doelman van PEC Zwolle te schieten.

“Ik moet gewoon scoren”, stelt Toornstra, die in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles nog drie keer trefzeker was, tegenover Fox Sports. “De bal kwam op mijn hak en ging daardoor naast. Het was het weer net-niet vandaag.”

“We vroegen ons in de rust af hoe het kon de we zo aan de wedstrijd begonnen”, zegt hij over de vroege achterstand. “Ik geloof dat het de derde keer is dat we zo beginnen. Het is ongelooflijk. Heel merkwaardig en we willen het niet maar het gebeurt wel. Dat is een aandachtspunt voor de komende wedstrijden.”

Ondanks dat titelconcurrent Ajax inloopt, blijft de Feyenoorder optimistisch. “We moeten positief blijven. We staan nog altijd bovenaan en hebben alles nog in eigen hand. We moeten hier niet te lang over inzitten en door naar de volgende wedstrijd.”

“We hebben dit seizoen 23 wedstrijden gewonnen. Nu staan er nog vier wedstrijden op het programma. Nog vier keer winnen klinkt dan niet veel. Dat moeten we doen”, besluit hij.

Gerelateerd nieuws
217 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 85 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1312 mensen actief, waarvan 328 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved