Toornstra baalt: ''Het is ongelooflijk''

Toornstra baalt: ''Het is ongelooflijk''

Jens Toornstra leek zondagmiddag de winst voor Feyenoord veilig te stellen. De middenvelder annex aanvaller kreeg de bal na een voorzet van links op zijn voet, maar wist de bal niet achter de doelman van PEC Zwolle te schieten.

“Ik moet gewoon scoren”, stelt Toornstra, die in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles nog drie keer trefzeker was, tegenover Fox Sports. “De bal kwam op mijn hak en ging daardoor naast. Het was het weer net-niet vandaag.”

“We vroegen ons in de rust af hoe het kon de we zo aan de wedstrijd begonnen”, zegt hij over de vroege achterstand. “Ik geloof dat het de derde keer is dat we zo beginnen. Het is ongelooflijk. Heel merkwaardig en we willen het niet maar het gebeurt wel. Dat is een aandachtspunt voor de komende wedstrijden.”

Ondanks dat titelconcurrent Ajax inloopt, blijft de Feyenoorder optimistisch. “We moeten positief blijven. We staan nog altijd bovenaan en hebben alles nog in eigen hand. We moeten hier niet te lang over inzitten en door naar de volgende wedstrijd.”

“We hebben dit seizoen 23 wedstrijden gewonnen. Nu staan er nog vier wedstrijden op het programma. Nog vier keer winnen klinkt dan niet veel. Dat moeten we doen”, besluit hij.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties