Jeugdspelers sluiten aan in aanloop naar benefietwedstrijd

dinsdag 21 maart 2017 14:38 45.323 keer bekeken 66 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Vijf spelers van Feyenoord Onder 19 kregen dinsdag de kans om mee te trainen met de selectie van Giovanni van Bronckhorst.

Keeper Ramon ten Hove, verdediger Mats Knoester, middenvelder Jordy Wehrmann en aanvallers Nigel Robertha en Alex Bangura sloten aan op de dinsdagtraining op Varkenoord en mogen hopen op speelminuten in de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht die woensdag wordt gespeeld in De Kuip.

Door het ontbreken van de negen spelers die internationale verplichtingen hebben, trainde Feyenoord met een kleine groep op Varkenoord. Eljero Elia, die maandag voor het eerst weer meetrainde na een blessure, ontbrak een dag later op het trainingsveld.

De aftrap van de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht, waarvan de opbrengst is bestemd voor onderzoek naar sikkelcelziekte, is woensdag om 20:15 uur. De wedstrijd wordt voorafgegaan door een duel tussen Oud-Feyenoord en de Suriprofs Legends. Onder meer Pierre van Hooijdonk, Patrick Paauwe, Christian Gyan, Bert Konterman, Michael Mols, Henk Vos, Tim de Cler en Ulrich van Gobbel zullen tijdens dit duel (aftrap: 18:45 uur) voor Oud-Feyenoord in actie komen.

Gerelateerd nieuws
66 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 842 mensen actief, waarvan 199 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved