Supporters kiezen voor El Ahmadi, Toornstra en Vilhena

Supporters kiezen voor El Ahmadi, Toornstra en Vilhena

Bejubeld door je teamgenoten, lofzang van je coach ontvangen en toegezongen worden door het Legioen. Karim El Ahmadi moet zich een gelukkig mens voelen. Niet alleen omdat de Marokkaan voor Feyenoord speelt, maar misschien wel in de vorm van zijn leven zit. Het was dan ook niet verrassend dat het nieuws over zijn terugkeer met gejuich werd ontvangen.

De terugkeer van El Ahmadi betekent wel slecht nieuws voor één van zijn ploeggenoten. Wie dat is, wilde Giovanni van Bronckhorst nog niet zeggen op de persconferentie. De trainer gaf vanmiddag wel aan dat hij vaker wil gaan rouleren met zijn elftal de rest van het seizoen. Wordt het een AZ-uit scenario met Kuyt op de bank en een middenveld van El Ahmadi, Toornstra en Vilhena. Hoe denken de bezoekers van FR12.nl daarover?

Op FR12.nl werd er afgelopen week massaal gestemd op de poll: 'Terugkeer El Ahmadi gaat ten koste van'. De bezoekers hadden de keuze uit Berghuis, Toornstra, Kuyt, Vilhena of een andere speler. Ruim 14.000 bezoekers verwachten dat Dirk Kuyt het slachtoffer wordt van de terugkeer van El Ahmadi. De aanvoerder ontving maar liefst 47,5% van de stemmen, tegenover 26,3 % voor Berghuis, 0,9 % voor Vilhena. 8,7% van de stemmers denkt dat een andere speler het veld moet ruimen aankomende zondag.

Het is vanaf nu ook mogelijk om te stemmen op de volgende poll.[poll=324]

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties