Kuyt: ''Heer en meester tegen extreem defensieve tegenstander''

Kuyt: ''Heer en meester tegen extreem defensieve tegenstander''

Feyenoord blijft met vijf punten voorsprong op Ajax en PSV koploper na de ruime overwinning op NEC. NEC kwam er niet aan te pas en kan terugkeren met een 4-0 nederlaag. Het was belangrijk voor de Rotterdammers om het vertrouwen weer terug te vinden na de bekeruitschakeling tegen Vitesse. Aanvoerder Dirk Kuyt is daar in ieder geval erg content mee.

Kuyt: "Het was te verwachten dat NEC erg defensief zou staan, het is dan lastig om er doorheen te komen. Maar de eerste helft hebben de bal in een hoog tempo rond laten gaan. Dat ging de tweede helft wel wat minder, dus dat is jammer. Maar ik vond ons zeker de eerste helft heer en meester", geeft Kuyt aan tegenover Fox Sports.

De ruime overwinning op NEC is niet in de laatste plaats te danken aan de terugkeer van Tonny Vilhena. "Dat Vilhena terug is, is natuurlijk goed voor Feyenoord. Tonny is een belangrijke speler." Of zijn terugkeer de voornaamste reden was van de overwinning? "Nee dat vind ik niet, want dan zou ik andere spelers van deze ploeg daarmee tekort doen. Kan er zo nog zes of zeven opnoemen die net zo belangrijk zijn. Het is de bedoeling om iedereen zo fit mogelijk te houden.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties