Karsdorp over transfer: ''Ze moeten nog even wachten''

Karsdorp over transfer: ''Ze moeten nog even wachten''

Feyenoord heeft de eerste wedstrijd van 2017 met 0-2 gewonnen. In een moeizaam uitduel werd Roda JC verslagen. Dat het niet vanzelf ging kwam voor rechtsback Rick Karsdorp niet als een verrassing. "Vorig jaar hebben we het hier ook lastig gehad", zegt hij in gesprek met Voetbal Inside.

"We geven bijna niks weg en je creëert volop kansen. Ik vind dit een verdiende overwinning", blikt Karsdorp terug. Dat het de eerste wedstrijd na de winterstop was, betekent volgens hem niet dat deze belangrijker is dan andere. "Je moet alles winnen als je kampioen wil worden. En we zijn op de goede weg."

De winterstop is een periode met veel geruchten, zo ook over een eventuele transfer van de rechtsback. "Ik heb een afspraak met m'n zaakwaarnemer. Als er iets concreet is zou hij het me melden. Ik heb tot nu toe nog niks te horen gekregen." De kans dat Karsdorp deze transferperiode nog vertrekt lijkt klein. "Ik zou waarschijnlijk zeggen dat ze nog een paar maanden moeten wachten."

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties