''Het was mooi geweest om te scoren op mijn verjaardag''

''Het was mooi geweest om te scoren op mijn verjaardag''

Feyenoord heeft het lastige uitduel tegen Roda JC weten te winnen. Na een moeizame wedstrijd wisten de Rotterdammers in de tweede helft toch nog twee keer te scoren. De jarige spits Nicolai Jorgensen wist niet te scoren, maar was met twee assists toch belangrijk in Kerkrade. "Het was mooi geweest om te scoren op mijn verjaardag, maar we hebben gewonnen en dat is het belangrijkst."

Tegenover FOX Sports blikt Jorgensen terug op de wedstrijd. "We wisten dat het lastig is om hier te winnen. Roda scoort niet veel, maar krijgt ook weinig tegen." Ondanks dat hebben de Rotterdammers toch een goed resultaat neer weten te zetten. "We gaan door waar we gebleven waren voor de winterstop. We weten dat we een sterk team zijn; als we 70 minuten lang niet weten te scoren, blijven we doorzetten."

De spits was zelf ook nog dichtbij een doelpunt. Na een goede voorbereidende actie schoot Jorgensen de bal naast het doel van keeper Van Leer. "Ik nam iets te veel tijd. De verdediger schoot de bal naast, ik niet. Maar het was mijn fout, ik was te langzaam."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties