'Gio': ''Dat hadden er misschien wel meer moeten zijn''

'Gio': ''Dat hadden er misschien wel meer moeten zijn''

Feyenoord heeft tegen Roda een goed vervolg gegeven aan de succesvolle eerste seizoenshelft. Trainer Giovanni van Bronckhorst zag dat zijn team het moeilijk had tegen Roda, maar er uiteindelijk wel een 0-2 overwinning uit wist te slepen. "We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden", zegt hij in gesprek met FOX Sports.

"We hebben weinig kansen weggegeven en voldoende gecreëerd om te winnen. Dan moet je ze ook maken. Dat hebben we twee keer gedaan en dat hadden er misschien wel meer moeten zijn." Van Bronckhorst geeft aan niet bang te zijn geweest voor puntverlies. "Je weet dat wij altijd de meeste goals maken in de eindfase."

Feyenoord had moeite om door de verdediging van Roda heen te komen; pas in de 69e minuut wist aanvoerder Dirk Kuyt de score te openen. "Als wij het tempo opvoeren kunnen we kansen creëren en scoren. Na die goal zag je weer het team dat we kennen: sterk in duels en veel gif in het spel."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties