''Als persoon en speler heb ik flinke stappen gemaakt''

''Als persoon en speler heb ik flinke stappen gemaakt''

Warner Hahn maakt het seizoen af bij Excelsior. De doelman wordt door Feyenoord voor een half seizoen verhuurd aan de club uit Kralingen. De 24-jarige Hahn kijkt uit naar zijn periode op Woudenstein. “We hebben altijd contact gehouden en ik vind het leuk dat hij nu keeperstrainer is”, zegt hij over oud-ploeggenoot Ronald Graafland.

“Ik heb met Jong Feyenoord natuurlijk al verschillende wedstrijden gekeept, maar in tegenstelling tot andere teams spelen die niet in de Jupiler League, dus dat is toch een ander niveau”, zegt hij op de clubsite van Excelsior. “Samen met Feyenoord heb ik daarom de conclusie getrokken dat het beter was dat ik een half jaar verhuurd zou worden. Bij Excelsior hoop ik veel wedstrijden te kunnen gaan spelen in de Eredivisie.”

De sluitpost stond lange tijd aan de kant door een slepende blessure, opgelopen in een uitwedstrijd tegen Cambuur 2 met de beloften van Feyenoord. “Je komt jezelf goed tegen, als persoon en speler heb ik flinke stappen gemaakt. Het was voor mij voor het eerst dat ik er zo lang uit was en het is moeilijk uit te leggen hoe dat is. Van tevoren had ik daar ook geen idee van. Als het je overkomt, weet je pas echt hoe dat is.”

“Ik heb vroeger vrijwel bij Excelsior om de hoek gewoond en met de jeugd van Sparta speelden we vaak tegen de club. Ik weet dus best veel van Excelsior. Uiteraard heb ik ze ook gevolgd in de eerste seizoenshelft. Het is een goed team, dat leuk voetbalt en veel doelpunten maakt. Ze krijgen er echter ook veel tegen. Die eerste twee dingen moeten we zo houden, maar dat laatste moet veranderen. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.”

Lees meer over
Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties