Van der Heijden juicht met 'schaartje': ''Als bedankje voor de fans''

Van der Heijden juicht met 'schaartje': ''Als bedankje voor de fans''

Jan-Arie van der Heijden scoorde zondagmiddag zijn eerste doelpunt voor het eerste elftal van Feyenoord. De verdediger van de Rotterdamse club wordt onder supporters al enkele maanden ‘Jan-Scharie’ genoemd, ontstaan door de trukendoos van de Feyenoorder. Na zijn doelpunt bedankte hij de Feyenoord-supporters voor de bijnaam.

“Het was fijn om te scoren” zegt hij tegenover RTV Rijnmond. “Een beetje geluk, want ik kreeg de bal tegen me aan na een iets te verre één-twee. Het maakt niet uit hoe die erin gaat, ik ben er dolblij mee en hoop dat er meer goals komen.”

“Ik wist na het doelpunt niet zo goed wat ik deed. Ik had wel al een tijd in mijn hoofd om een schaar naar het publiek te doen. Ze hebben mij de laatste tijd een bijnaam gegeven en dan was dit een leuk bedankje daarvoor.”

“Ik kan niet ontkennen dat dit een goede wedstrijd van ons was”, blikt Van der Heijden terug op het duel. “Sommigen dachten dat we in een mindere fase waren aangekomen, maar zelf hielden we het vertrouwen. Vandaag hebben we laten zien dat we, een op papier, sterke tegenstander vanaf minuut één weten te domineren. De eindstand is misschien zelfs een beetje een magere afspiegeling van onze sterkte op het veld.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties