Berghuis blij met treffer: ''Heb lang moeten wachten''

Berghuis blij met treffer: ''Heb lang moeten wachten''

Steven Berghuis verscheen zondagmiddag in de basiself van Feyenoord. De buitenspeler, die dit seizoen wordt gehuurd van het Engelse Watford, bekroonde zijn terugkeer in de basisopstelling direct met een treffer. “Mooie hè?”, zegt de international.

“Ik was blij dat ik weer mocht spelen”, vervolgt hij tegenover Fox Sports. “Ik heb lang moeten wachten. Mijn ribblessure is al bijna een maand voorbij en ik heb, naar mijn mening, te weinig gespeeld in de afgelopen periode. Ik ben blij met mijn kans, hoorde het vanochtend pas. Als je de kans dan krijgt, zie je dat ik er klaar voor was.”

“Het doelpunt gaf gelijk een extra boost, maar we zaten al vanaf het begin van de wedstrijd goed in de wedstrijd. Ik denk dat dit de beste wedstrijd van het seizoen was, vooral aan de bal. Voetballend kan het beter en ik denk dat dit een mooie stap is om daar op voort te borduren.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties