''Tegen AZ moeten we er weer staan''

''Tegen AZ moeten we er weer staan''

Feyenoord werd donderdagavond uitgeschakeld in de Europa League na de nederlaag tegen Fenerbahce. Aanstaande zondag wacht alweer de volgende wedstrijd voor Feyenoord: AZ-uit. Giovanni van Bronckhorst, trainer van de Rotterdammers, geeft aan dat het lastig om om gelijk om te schakelen.

“Het is vandaag moeilijk om de knop om te zetten”, zegt Van Bronckhorst op de wekelijkse persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. “Deze dag staat in het teken van herstel en vanaf morgen richten we ons op de wedstrijd tegen AZ.”

“De wedstrijd tegen AZ is geen cruciaal duel om in een dip te raken of niet”, vervolgt hij. “We willen na de verliespartij van gisteren wel weer winnen. We moeten er zondag weer staan. AZ is door in Europa, dat is goed voor het Nederlandse voetbal. Het geeft die ploeg energie, maar zondag kan het weer alle kanten op.” De oefenmeester heeft zondag de beschikking over een fitte selectie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties