Jorgensen: ''Vandaag teleurgesteld, morgen weer verder''

Jorgensen: ''Vandaag teleurgesteld, morgen weer verder''

Feyenoord heeft de zware groepsfase in de Europa League niet overleefd. Met twee doelpunten
verschil hadden de Rotterdammers Fenerbahce moeten verslaan, maar het waren de Turken die met
een 0-1 overwinning het veld verlieten. RTV Rijnmond praatte na met Feyenoord-spits Nicolai
Jorgensen.

"Het werd erg lastig nadat zij scoorden. Fenerbahce heeft een goed team en het was niet onze beste wedstrijd", begint Jorgensen. Toch wil de spits niet alles afschuiven op de vroege tegengoal. "Wij hebben zelf ook niet gescoord. We moeten de wedstrijd terug gaan kijken om te kijken wat we verkeerd hebben gedaan, en dat volgende keer beter doen."

Met Skrtel en Kjaer had Jorgensen twee sterke verdedigers tegenover zich. "Het was zwaar. De meeste ballen die ik kreeg waren lange ballen en daar zijn ze erg goed in. Maar daar wordt je ook weer beter van."

De nederlaag betekent voor Feyenoord uitschakeling uit de Europa League, waardoor het zich nu volledig moet gaan richten op de Eredivisie en de KNVB Beker. "Het is niet moeilijk om om te schakelen, want het moet. Vandaag zijn we teleurgesteld, maar morgen gaan we weer verder. We moeten zondag gewoon winnen om de eerste plek in de competitie vast te houden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties