Toornstra bescheiden: ''Ook die andere doelpunten waren mooi''

Toornstra bescheiden: ''Ook die andere doelpunten waren mooi''

Een geweldige treffer van Jens Toornstra zetten Feyenoord vanmiddag op 2-0 tegen stadsgenoot Sparta. De club uit Rotterdam Zuid liep uiteindelijk uit naar 6-1. Naast Toornstra waren namens Feyenoord ook Vilhena, Jorgensen (twee keer), Botteghin en Elia trefzeker. Toornstra kijkt bescheiden terug op zijn doelpunt.

“Mijn doelpunt ging er wel het lekkerste in, maar ik vond die andere goals, ook die van Tonny, ook mooi”, zegt Toornstra tegenover Fox Sports. “Ik wilde hem iets strakker schieten maar nu draaide de bal mooi weg bij de keeper. Ik vind het prima, hij ging erin. Er waren vandaag een paar mooie aanvallen van ons, veel mooie goals dus we hebben de afgelopen week een beetje goedgemaakt.”

Evenals Dirk Kuyt stoorde ook Toornstra zich in de afgelopen periode aan de media. “Wij hadden vertrouwen en de media begon aardig te zagen. Ik denk dat we vanmiddag een goed teken hebben gegeven. We hebben het nooit uitgesproken maar je merkte wel dat iedereen een beetje op zoek is. Het is dan lekker dat je nu zo’n score kan neerzetten.”

Lees meer over
Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties