Toornstra: ''Elke week drie punten pakken, dan blijf je eerste''

zondag 20 november 2016 19:49 17.855 keer bekeken 36 reacties Pro Shots

In de 3-0 overwinning van Feyenoord was een belangrijke rol weggelegd voor Jens Toornstra. In de eerste helft gaf hij de voorzet waaruit Kuyt de 1-0 binnenkopte, en in de tweede helft zette hij met een prachtig afstandschot de eindstand op het scorebord. Met FOX Sports blikt hij terug op de wedstrijd.

"We verwachtten dat PEC verdedigend zou spelen en dat deden ze ook", begint Toornstra zijn analyse. "Dan zijn er weinig ruimtes voorin. Gelukkig maken we vlak voor rust een goede goal, toen was de wedstrijd opengebroken."

De drie punten waren extra belangrijk, omdat concurrent en nummer twee van de Eredivisie Ajax eerder die middag een klinkende zege op NEC had behaald. De ploeg was daar echter niet mee bezig volgens Toornstra. "We hebben puur naar onszelf gekeken. Je moet zelf elke week drie punten pakken, dan blijf je bovenaan staan."

Met drie punten op zak gaan de Rotterdammers met een goed gevoel richting Manchester, waar donderdag Feyenoords vijfde groepsfaseduel in de Europa League plaats zal vinden. "Dat zijn leuke wedstrijden om te spelen, en dit is ook nog eens een heel belangrijke. Voor ons is er alles aan gelegen om daar een goed resultaat neer te zetten."

Gerelateerd nieuws
36 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1362 mensen actief, waarvan 316 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved