''Toch heb ik de spelers een compliment gemaakt''

''Toch heb ik de spelers een compliment gemaakt''

Giovanni van Bronckhorst is na afloop van de verloren wedstrijd tegen Go Ahead Eagles teleurgesteld. ''Het is een verdiende nederlaag, een offday. Vanaf minuut één zaten we niet in de wedstrijd,'' geeft de trainer van de Rotterdammers aan in gesprek met RTV Rijnmond.

''Er ging veel mis vandaag,'' vervolgt de trainer. ''Go Ahead heeft strijd geleverd en wij niet. Ik zag snel dat we niet onszelf waren.'' Van Bronckhorst is niet boos op de spelers. ''Al overheerst nu de teleurstelling, toch heb ik heb de spelers een compliment gemaakt voor de beleving in deze zware week.''

Feyenoord begon vandaag met Steven Berghuis en Bilal Başaçıkoğlu op de flanken. ''Toornstra bleef uit voorzorg aan de kant met hamstringklachten. Ik hoopte met Bilal en Jørgensen voorin meer frisheid te brengen.'' Bekijk het volledige interview met Giovanni van Bronckhorst hieronder in de videospeler.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties