Toornstra: ''Zonde dat je door zo'n doelpunt toch gelijk speelt''

Toornstra: ''Zonde dat je door zo'n doelpunt toch gelijk speelt''

Feyenoord speelde in de eigen Kuip 2-2 tegen SC Heerenveen. Het gelijkspel betekent het tweede puntverlies op rij voor de Rotterdammers. Jens Toornstra is teleurgesteld, maar maakt zich nog geen zorgen. "We weten wat we kunnen, en we hebben nog steeds niet verloren."

Met RTV Rijnmond blikt Toornstra terug op de wedstrijd van vanmiddag. "We zijn in de eerste helft niet goed begonnen en kregen moeilijk grip op hun spel. In de tweede helft ging het beter en zijn we op zoek gegaan naar de 3-1. De kansen hebben we ook gehad, en dan is het zonde dat je door zo'n doelpunt toch gelijk speelt."

Feyenoord wist vorige week al niet te winnen van Ajax, en dus ziet Feyenoord de concurrentie naderen. Volgende week is het dus belangrijk dat de Rotterdammers van Go Ahead Eagles weten te winnen. "We leggen ons niet onnodig veel druk op. Bij Go Ahead mogen we sowieso al geen punten verliezen en daar gaan we alles aan doen", aldus Toornstra.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties