Basisplaats Kongolo onzeker voor komende zondag

Basisplaats Kongolo onzeker voor komende zondag

Het is nog onzeker of Terence Kongolo komende zondag vanaf het eerste fluitsignaal inzetbaar is bij de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag. De centrale verdediger van de Rotterdammers raakte in het laatste duel voor de interlandperiode met Excelsior (4-1 winst, red.) geblesseerd en moest in de rust afhaken. Hij werd vervangen door Jan-Arie van der Heijden.

"Hij heeft de laatste weken apart getraind om weer fit te worden. We moeten morgen afwachten of hij zondag kan starten", zegt trainer Giovanni van Bronckhorst, die op de wekelijkse persconferentie in De Kuip ook nieuws had over Miquel Nelom. "Hij was een aantal weken eruit en kan weer wedstrijden spelen, maar hij is niet fit genoeg om zondag te starten."

Eljero Elia heeft volgens de coach nog een aantal weken nodig om terug te keren op het trainingsveld op Varkenoord. "Hij moet nog rustig aan doen", aldus Van Bronckhorst.

Lees meer over
Kongolo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties