Kongolo niet bij Oranje: ''Hij moet zich blijven ontwikkelen''

Kongolo niet bij Oranje: ''Hij moet zich blijven ontwikkelen''

Hoewel bondscoach Danny Blind in de voorselectie van het Nederlands elftal geen plek heeft voor Terence Kongolo, is Giovanni van Bronckhorst tevreden over de manier waarop hij functioneert bij Feyenoord. De centrale verdediger vormt samen met Eric Botteghin het centrale duo van de Rotterdamse club. "De keuze is aan de bondscoach. Terence is een goede verdediger, maar hij kan misschien nog iets fysieker worden."

"De bondscoach kiest spelers die hij denkt nodig te hebben. Terence is talentvol en moet zich blijven ontwikkelen. Je ziet dat hij stappen maakt in verdedigen en we zjin bezig om hem nog sterkter te maken. Ik ben tevreden over de samenwerking met Botteghin", citeert RTV Rijnmond de coach van Feyenoord.

Rick Karsdorp, Steven Berghuis en Tonny Vilhena zijn wel opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje. "Daar ben ik trots op. Het is altijd mooi voor een speler en dat gevoel heb ik zelf ook jaren gehad."

Lees meer over
Steven Berghuis Eric Botteghin Rick Karsdorp Kongolo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties