Van Bronckhorst: ''Geschrokken van verschil beide helften''

Van Bronckhorst: ''Geschrokken van verschil beide helften''

Feyenoord wist zondag de Johan Cruijff Schaal niet toe te voegen aan de prijzenkast. De bekerwinnaar van het afgelopen seizoen ging 0-1 onderuit tegen regerend landskampioen PSV. Giovanni van Bronckhorst, trainer van de Rotterdammers, was verbaasd over het vertoonde spel in de eerste helft, waar Feyenoord geen enkele kans wist te creeeren.

“Ik schrok van het verschil in de twee helften, zeker van de manier waarop we begonnen”, zegt de trainer tegenover Fox Sports. “De eerste helft stond totaal in contrast met de voorgaande wedstrijden en trainingen. We maakten het onszelf moeilijk, speelden gehaast en hadden geen rust in het spel. In de tweede helft ging dat beter.”

Toch zag de trainer wel goede punten. “Ik heb in de tweede helft een wel lichtpuntjes gezien”, zegt hij. “Je doet het als team en in de eerste helft was dat niet het geval. Met die gedachte moeten we op het veld staan.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties