Cambuur Leeuwarden contracteert Feyenoord-talent

donderdag 19 mei 2016 10:35 38.667 keer bekeken 61 reacties Pro Shots

Jordy den Hoedt gaat komend seizoen voetballen voor SC Cambuur Leeuwarden. De tweedejaars A-junior van Feyenoord tekent op korte termijn een contract op amateurbasis bij de Friezen, zo bevestigt zijn management tegenover FR12.nl.

De 19-jarige voetballer sluit in eerste instantie aan bij het beloftenelftal. Den Hoedt, sinds de D’tjes actief bij Feyenoord, speelde vorige week maandag een testwedstrijd bij Cambuur. De club, die nog een minieme kans heeft om in de Eredivisie te blijven, handelde vervolgens snel. Het talent gaat zich overigens volledig concentreren op de rol als rechtsback, terwijl hij op Varkenoord veelal als aanvaller speelde.

Er was ook interesse van enkele andere Nederlandse clubs, maar Den Hoedt kreeg het beste gevoel bij volksclub Cambuur. Omar El Baad bewees al dat er een gezonde doorstroming vanuit het tweede elftal is bij de hekkensluiter van het afgelopen seizoen. El Baad verruilde vorige zomer namelijk de jeugdopleiding van Feyenoord voor het tweede elftal van Cambuur, maar hij maakte eind november al zijn Eredivisie-debuut.

Gerelateerd nieuws
61 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67402 leden - Op dit moment zijn 798 mensen actief, waarvan 183 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved