Van Bronckhorst: ''Als je zo eindigt ben je blij''

Van Bronckhorst: ''Als je zo eindigt ben je blij''

Feyenoord eindigt als derde in de eredivisie. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst won zondag met 1-0 van Willem II door een goal van Anass Achahbar. "Dit stemt tot tevredenheid," zegt de oefenmeester van de Rotterdammers. "Als je de derde plaats veilig stelt in een week dat je de beker wint, feest viert, niet veel traint, de focus minder is, is dat een compliment voor het team."

Van Bronckhorst moest toe geven dat het duel niet best was, zelfs soms pijn aan de ogen deed. "Dat heb ik in de rust ook gezegd. In de tweede helft was het iets beter, qua spel, inzet en karakter. De 0-1 was gelukkig, maar dan voel je wel dat je gaat winnen."

"We sluiten het seizoen goed af. Met een derde plaats, een hoofdprijs (de KNVB-beker, red) en direct Europees voetbal. Eind goed, al goed. Als je zo eindigt ben je blij," zegt de trainer in gesprek met RTV Rijnmond.

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties