Van Bronckhorst: ''Het kon beter maar ook slechter''

Van Bronckhorst: ''Het kon beter maar ook slechter''

Feyenoord speelde vanavond gelijk tegen Heracles Almelo. De Rotterdammers kwamen twee keer op een achterstand, maar wisten door goals van Michiel Kramer en Eljero Elia toch een punt mee te nemen naar Rotterdam. Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, noemt het resultaat ‘redelijk’.

“We staan er op de ranglijst nu goed voor”, zegt de trainer tegenover Fox Sports. “Je kijk naar je eigen prestatie en het had beter kunnen zijn, maar ook slechter. Het was een wedstrijd met veel gezichten. We komen twee keer goed terug. Na de 2-2 staat we even slecht en geef je kansen weg, maar gelukkig hadden we in de laatste fase meer controle. Het is dan hopen op ‘ie goed valt, maar dat viel die niet. Met strijd om plek drie in het hoofd mogen we blij zijn.”

Na de wedstrijd tegen Heracles Almelo mogen de Rotterdammers zich eindelijk geheel richten op de bekerfinale. “Het is natuurlijk een mooie ervaring als team om een bekerfinale te spelen in De Kuip. Ik vind dat de spelers goed zijn omgegaan met de wedstrijden voorafgaand aan de finale. We hebben een goede periode achter de rug, plek drie veroverd en verstevigd. Nu focussen we ons vol op zonda. Als speler heb ik veel finales gespeeld, maar het winnen er van is het belangrijkste.”

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties