Van Bronckhorst: ''Kramer speelt zeker met vuur''

Van Bronckhorst: ''Kramer speelt zeker met vuur''

Giovanni van Bronckhorst schrok van het spel van Feyenoord in de eerste helft. ''Een groot verschil met de afgelopen wedstrijden'', oordeelt de trainer na het gelijke spel tegen FC Groningen. Een verklaring had hij niet even paraat.

''Je zag dat we eigenlijk niks deden wat we de afgelopen weken wel goed deden. We waren niet alert op de tweede bal, het baltempo was te laag, de beweging in het veld was minder... Je creëert nog steeds kansen om te scoren, maar de eerste helft was niet het niveau van de afgelopen weken'', baalde Van Bronckhorst tegenover Fox Sports.

De hoofdcoach zag in de tweede helft gelukkig wel de absolute wil om te winnen. Al ging spits Michiel Kramer in de slotfase wel over de grens heen door verdediger Lindgren omver te duwen. ''Hij speelt zeker met vuur. Je moet slim zijn in zo'n eindfase als je moet scoren. Uiteindelijk heeft de scheidsrechter het beoordeeld en ook de grens zei dat het absoluut geen rood was.''

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties