''Hij heeft veel kwaliteiten, dat laat hij zien''

''Hij heeft veel kwaliteiten, dat laat hij zien''

Feyenoord won zondagmiddag in Arnhem met 2-0 van Vitesse. Een broodnodige zege in de strijd om de felbegeerde derde plaats in de eredivisie. "Het resultaat is altijd heilig, zeker op dit moment," zei Giovanni van Bronckhorst na de winst in Gelredome.

''In de rust hebben we gezegd: hou de discipline en wacht op de kans die komen gaat. Dat hebben de spelers goed uitgevoerd. Dit is al met al een mooie uitslag, ook richting de komende weken. Daarin ligt onze focus volledig op het vasthouden van de derde plaats.''

Invaller Bilal Basacikoglu was niet voor het eerst dit seizoen weer belangrijk. Hij verving de niet geheel fitte Dirk Kuyt na rust. "Bilal was met zijn diepgang gevaarlijk," zag ook Van Bronckhorst. "Vorige week viel hij goed in, nu maakt hij weer het verschil. Hij heeft veel kwaliteiten, dat laat hij zien de laatste weken."

Minder goed nieuws was het uitvallen van Terence Kongolo in de tweede helft. "Hij heeft last van zijn hamstring. Morgen wordt hij verder onderzocht. Ik kan er niet veel over zeggen," aldus Van Bronckhorst tegenover RTV Rijnmond.

Lees meer over
Dirk Kuyt Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties