Kramer: ''Het was niet hoogstaand vandaag''

Feyenoord heeft zondag middag 0-2 weten te winnen van Vitesse. In de Gelredome waren er tot de 70ste minuut weinig kansen voor beide teams. Na een goede aanval kwam Feyenoord via Kramer op een 0-1 voorsprong en één minuut voor tijd maakte invaller Bilal Basacikoglu de 0-2 voor de Rotterdammers.

''Ik denk niet dat het heel hoogstaand was vandaag, maar we gaven weinig weg en creëerden zelf ook weinig dus het was vrij saai om naar te kijken waarschijnlijk'', vertelt Kramer tegen Fox Sports. ‘’Wij willen gewoon resultaat halen hier en gelukkig kunnen we in de tweede helft de ban naar onze kant toe trekken, dus daar ben ik wel blij om.''

De Rotterdammers spelen in een ander systeem. ''Je hebt wel zeker het gevoel dat je meer aan het verdedigen bent dan aanvallen, maar dat is dan de keuze die je op dat moment maakt en dat hebben wij te accepteren. Zolang je wint is alles prima,' 'zegt de spits van Feyenoord. ''En ik heb er vandaag ook weer eentje ingeschoten dus ik ben ook weer tevreden.''

Op de ranglijst loopt Feyenoord nu uit op Vitesse. ''Het is een zes-punten wedstrijd dus het is wel lekker dat je weet dat we weer zes punten los staan. Ik weet de andere uitslagen niet, maar als wij gewoon alles winnen dan staan we gewoon derde en dat is onze doelstelling dus dan is dit stap één denk ik'', sluit Kramer af.