Brandblusserfabrikant overweegt juridische stappen tegen Feyenoord-fans

Brandblusserfabrikant overweegt juridische stappen tegen Feyenoord-fans

Brandblusserfabrikant Chubb Fire & Security overweegt juridische stappen te ondernemen tegen de bedenkers van Feyenoord-stickers die op brandblussers van het merk Ajax worden geplakt, zo heeft het bedrijf aan RTV Rijnmond laten weten.

“Ons merk moet zichtbaar zijn op de brandblussers, daarom gaan we uitzoeken of dit kwaad kan”, reageert een woordvoerder. Het stoorde de Feyenoord-supporters Gian Knaape en Robert van Kempen dat de naam Ajax op veel plaatsen zichtbaar is, doordat het niet alleen de naam van de voetbalclub, maar ook de naam van een schoonmaakmiddel én bekende rode brandblusser is.

Zij ontwikkelden daarom een Feyenoord-sticker met de naam ‘Firenoord’ die over de naam van Ajax geplakt kan worden. Ze hopen dan ook dat ze door mogen gaan: “Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat dit een leuk geintje is. Als de wet zegt dat we moeten stoppen dan zullen we dat doen, maar liever niet natuurlijk.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties