Brandblusserfabrikant overweegt juridische stappen tegen Feyenoord-fans

donderdag 26 november 2015 10:58 112.035 keer bekeken 185 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

Brandblusserfabrikant Chubb Fire & Security overweegt juridische stappen te ondernemen tegen de bedenkers van Feyenoord-stickers die op brandblussers van het merk Ajax worden geplakt, zo heeft het bedrijf aan RTV Rijnmond laten weten.

“Ons merk moet zichtbaar zijn op de brandblussers, daarom gaan we uitzoeken of dit kwaad kan”, reageert een woordvoerder. Het stoorde de Feyenoord-supporters Gian Knaape en Robert van Kempen dat de naam Ajax op veel plaatsen zichtbaar is, doordat het niet alleen de naam van de voetbalclub, maar ook de naam van een schoonmaakmiddel én bekende rode brandblusser is.

Zij ontwikkelden daarom een Feyenoord-sticker met de naam ‘Firenoord’ die over de naam van Ajax geplakt kan worden. Ze hopen dan ook dat ze door mogen gaan: “Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat dit een leuk geintje is. Als de wet zegt dat we moeten stoppen dan zullen we dat doen, maar liever niet natuurlijk.”

Gerelateerd nieuws
185 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 89 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 540 mensen actief, waarvan 106 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved