Feyenoord door met Miazek en contractloze Slabbekoorn

Feyenoord door met Miazek en contractloze Slabbekoorn

De toekomst van Matthew Steenvoorden ligt niet bij Feyenoord. De verdediger wordt sinds januari verhuurd aan FC Dordrecht en is daar een basisspeler, maar volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord aan Steenvoorden laten weten dat er geen toekomst voor hem is in De Kuip. De verdediger kan in de zomer transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

De 22-jarige Steenvoorden werd door Feyenoord al drie keer verhuurd: tweemaal aan Dordrecht en een keer aan Excelsior. Bij deze clubs maakte de verdediger heel wat speelminuten, maar bij Feyenoord kwam hij niet verder dan een invalbeurt in de Eredivisie. Daar zal het bij blijven, want Steenvoorden krijgt geen nieuw contract bij Feyenoord.

Of Joris Mathijsen in De Kuip zal blijven, is volgens technisch directeur Martin van Geel nog onzeker. De 34-jarige verdediger beschikt over een aflopend contract en er zal nog gesproken worden over de toekomst. De optie in het aflopende contract van de Poolse doelman Kamil Miaze is gelicht; dat geldt niet voor de optie in de verbintenis van aanvaller Marlon Slabbekoorn. Hij blijft wel gewoon in de opleiding van Feyenoord, maar zonder contract, meldt Gouka op Twitter.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties