Feyenoord door met Miazek en contractloze Slabbekoorn

maandag 30 maart 2015 19:52 39.661 keer bekeken 213 reacties Pro Shots

De toekomst van Matthew Steenvoorden ligt niet bij Feyenoord. De verdediger wordt sinds januari verhuurd aan FC Dordrecht en is daar een basisspeler, maar volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord aan Steenvoorden laten weten dat er geen toekomst voor hem is in De Kuip. De verdediger kan in de zomer transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

De 22-jarige Steenvoorden werd door Feyenoord al drie keer verhuurd: tweemaal aan Dordrecht en een keer aan Excelsior. Bij deze clubs maakte de verdediger heel wat speelminuten, maar bij Feyenoord kwam hij niet verder dan een invalbeurt in de Eredivisie. Daar zal het bij blijven, want Steenvoorden krijgt geen nieuw contract bij Feyenoord.

Of Joris Mathijsen in De Kuip zal blijven, is volgens technisch directeur Martin van Geel nog onzeker. De 34-jarige verdediger beschikt over een aflopend contract en er zal nog gesproken worden over de toekomst. De optie in het aflopende contract van de Poolse doelman Kamil Miaze is gelicht; dat geldt niet voor de optie in de verbintenis van aanvaller Marlon Slabbekoorn. Hij blijft wel gewoon in de opleiding van Feyenoord, maar zonder contract, meldt Gouka op Twitter.

Gerelateerd nieuws
213 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 68 mensen actief, waarvan 52 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved