Schaken: 'Sorry, ik ben ook maar een mens'

Schaken: 'Sorry, ik ben ook maar een mens'

Feyenoord moét vanavond groepsfase Europees voetbal halen. Buitenspeler Ruben Schaken wil niet wéér de teleurstelling voelen van de afgelopen jaren waarin de Rotterdammers telkens stranden in de voorrondes.

'De laatste vier jaar lukte het net niet. Die frustratie zit heel diep bij mij, daar ben ik eerlijk in. Als het weer niet lukt, zou dat een enorme domper zijn. Als oudere speler krijg ik niet zoveel kansen meer. Gelukkig heb ik interlands gespeeld, maar het zal altijd blijven vreten als ik nooit écht Europees voetbal heb gespeeld', vertelt de aanvaller in het Algemeen Dagblad.

Die frustratie werd na het thuisverlies tegen Besiktas duidelijk. Toen uitte Schaken openlijk zijn kritiek richting de directie over het (te) late aankoopbeleid. 'De voorgeschiedenis van de laatste jaren speelde daar zeker in mee. Ik was gewoon heel emotioneel. Dat was niet goed, de leiding is keihard bezig om de selectie te versterken en dat lukt heel aardig. Maar toen overheerste de teleurstelling. Sorry, ik ben ook maar een mens.'

Lees meer over
schaken
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties