Assistent sprak met Rutten: 'Direct met bekertjes in de weer'

Assistent sprak met Rutten: 'Direct met bekertjes in de weer'

Dinsdag neemt Ronald Koeman binnen Feyenoord afscheid. Dan zal langzaamaan de hand van Fred Rutten zichtbaar worden in De Kuip. Assistent Jean-Paul van Gastel hield een goed gevoel over aan zijn eerste onderonsjes met de nieuwe hoofdtrainer.

Eén gesprek met de nieuwe hoofdcoach was voldoende voor een positief gevoel bij Van Gastel. 'Hij is een echt voetbaldier. We zijn meteen ook op voetbalmeningen en dergelijke ingegaan. We hebben al geschoven met bekertjes op tafel en onze ideeën over positiespel uitgewisseld', laat de trainer zich in Hand in Hand uit over de kennismaking.

'Ik verwacht een nieuwe frisse wind en nieuwe oefenstof waar ik weer van zal kunnen leren', kijkt hij verder in de toekomst. 'Ook verwacht ik dat er opnieuw een klimaat wordt gecreëerd waarin ieders kwaliteiten optimaal worden benut en we ons kunnen blijven doorontwikkelen. Wij zullen er voor zorgen dat de hoofdtrainer maximaal rendeert.'

Lees meer over
Van Gastel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties