Kindvall op feest De Kromme: 'Hij was van wereldklasse'

Kindvall op feest De Kromme: 'Hij was van wereldklasse'

De uitnodigingen voor het grootse verjaardagsfeest van Willem van Hanegem gaan de hele wereld over. Ook in Zweden viel een invitatie op de deurmat. Ove Kindvall twijfelde niet en zal donderdag in de Kuip aanwezig zijn. 'Op dit feestje mag je niet ontbreken', aldus de oud-ploeggenoot in het Algemeen Dagblad.

'Voetballers zien op de allereerste training al of een nieuwe speler een aanwinst is of niet. Bij Willem zal echt niemand enige twijfel hebben gehad. Hij was zo verschrikkelijk sterk aan de bal. Daarnaast kon hij heel makkelijk doelpunten maken en hij was meteen de motor van onze ploeg', zegt hij over zijn ervaringen met Van Hanegem.

Kindvall ziet tot zijn opluchting dat niet alleen hij de waarde van De Kromme goed inschat. 'De mensen zijn nooit vergeten wat hij heeft betekend voor het Nederlandse voetbal. Geloof me, ik heb drie seizoenen met hem gevoetbald en Willem was van wereldklasse. Maar daar zal in Nederland niemand aan twijfelen, toch?'

Lees meer over
Van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties