Titel United na hattrick Van Persie (update)

Titel United na hattrick Van Persie (update)

In de Premier League staan vanavond twee oud Feyenoorders tegenover elkaar. Het Manchester United van Robin van Persie neemt het op Old Trafford op tegen het Aston Villa van Ron Vlaar. Robin van Persie kan voor het eerst in zijn carrière landskampioen worden. Het feest mag losbarsten op Old Trafford als de 'Mancunians' voor eigen publiek winnen van Aston Villa. De ploeg van manager Alex Ferguson kreeg zondag hulp van Tottenham Hotspur, dat de enige overgebleven concurrent Manchester City met 3-1 versloeg. Daardoor is het gat tussen de twee topclubs uit Manchester nu 13 punten, met voor City nog vijf duels te gaan.

Villa staat 17e in de Premier League en heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. Op dit moment staan ze slechts drie punten boven de streep. Het duel begint om 21.00 uur en het is zeer waarschijnlijk dat Van Persie en Vlaar rechtstreeks tegenover elkaar komen te staan. Beiden zijn een vaste waarde bij hun ploeg, Vlaar is zelfs aanvoerder.

Update: Manchester United heeft met 3-0 gewonnen en is kampioen. Bij Villa speelde Vlaar 90 minuten, El Ahmadi kwam na rust in de ploeg. Robin van Persie mocht beginnen bij United en zorgde binnen 33 minuten met een hattrick al voor de eindstand. Vooral zijn tweede doelpunt was van grote schoonheid. Van Persie werd de diepte in gestuurd door Wayne Rooney en schoot de perfecte voorzet van de Engelsman in één keer met zijn linkervoet achter de keeper van Aston Villa. Zijn eerste en derde maakte de international van Oranje op aangeven van Ryan Giggs

Lees meer over
Vlaar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties