Schenkeveld maakt zijn debuut bij Heracles Almelo

zaterdag 19 januari 2013 18:54 12.611 keer bekeken 70 reacties Pro Shots

In Rotterdam namen ze afgelopen zomer afscheid van verdediger Bart Schenkeveld. De 21-jarige voetballer kende een ongelukkige periode bij Feyenoord, waar hij meerdere keren aan de kant stond door langdurige en hardnekkige blessures. De jeugdopleiding bracht in zijn afwezigheid nieuwe verdedigende talenten naar De Kuip en Schenkeveld bevond zich al gauw onderaan de hiërarchie in de selectie van trainer Ronald Koeman.

Heracles Almelo nam de overbodige Feyenoorder over en de rechtsbenige speler maakte zaterdagavond zijn officiële debuut in het elftal van oefenmeester Peter Bosz. Schenkeveld maakte zijn eerste competitieminuten voor de Heraclieden in de wedstrijd tegen sc Heerenveen.

Heracles Almelo won het duel in Friesland overigens met 0-1. Everton maakte in de eerste minuut al de openingstreffer en was daarmee gelijk de matchwinner.

UPDATE - Schenkeveld moet debuutwedstrijd na precies uur verlaten
Het zit Bart Schenkeveld niet mee. Het verdedigende talent van Heracles Almelo kende al wat opstartproblemen bij de club, nadat hij Feyenoord deze zomer verliet, maar Schenkeveld moest zijn debuutwedstrijd van vandaag bovendien voortijdig verlaten met een blessure. De ernst van de kwetsuur is nog niet bekend.

Gerelateerd nieuws
70 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 800 mensen actief, waarvan 231 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved