Schenkeveld maakt zijn debuut bij Heracles Almelo

Schenkeveld maakt zijn debuut bij Heracles Almelo

In Rotterdam namen ze afgelopen zomer afscheid van verdediger Bart Schenkeveld. De 21-jarige voetballer kende een ongelukkige periode bij Feyenoord, waar hij meerdere keren aan de kant stond door langdurige en hardnekkige blessures. De jeugdopleiding bracht in zijn afwezigheid nieuwe verdedigende talenten naar De Kuip en Schenkeveld bevond zich al gauw onderaan de hiërarchie in de selectie van trainer Ronald Koeman.

Heracles Almelo nam de overbodige Feyenoorder over en de rechtsbenige speler maakte zaterdagavond zijn officiële debuut in het elftal van oefenmeester Peter Bosz. Schenkeveld maakte zijn eerste competitieminuten voor de Heraclieden in de wedstrijd tegen sc Heerenveen.

Heracles Almelo won het duel in Friesland overigens met 0-1. Everton maakte in de eerste minuut al de openingstreffer en was daarmee gelijk de matchwinner.

UPDATE - Schenkeveld moet debuutwedstrijd na precies uur verlaten
Het zit Bart Schenkeveld niet mee. Het verdedigende talent van Heracles Almelo kende al wat opstartproblemen bij de club, nadat hij Feyenoord deze zomer verliet, maar Schenkeveld moest zijn debuutwedstrijd van vandaag bovendien voortijdig verlaten met een blessure. De ernst van de kwetsuur is nog niet bekend.

Lees meer over
Schenkeveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties