Guidetti: \'Elabdellaoui past perfect bij Feyenoord\'

Guidetti: \'Elabdellaoui past perfect bij Feyenoord\'

Feyenoord staat op het punt Omar Elabdellaoui op huurbasis over te nemen van Manchester City. John Guidetti heeft de Noorse aanvaller aanbevolen in Rotterdam. Guidetti kent Elabdellaoui van hun tijd samen bij Manchester City. De Zweedse spits, die afgelopen seizoen als huurling in De Kuip uitgroeide tot publiekslieveling, adviseerde Feyenoord de twintigjarige Noor te halen.

'Ik heb tegen de club gezegd dat Omar een speler is die perfect bij Feyenoord past', aldus Guidetti. 'Hij is fysiek sterk, snel en technisch goed. Hij kan spelen als links- of rechtsbuiten, maar ook als aanvallende middenvelder. Ik weet nu al dat hij een speler is van wie de mensen gaan houden.'

Guidetti gaf Elabdellaoui ook een positief advies over de Rotterdamse club. 'Toen Omar mij naar Feyenoord vroeg, heb ik tegen hem gezegd dat het een club is waar spelers zich kunnen ontwikkelen. Kijk naar mij. Ik heb er een jaar gehad om nooit meer te vergeten', zegt Guidetti.

Elabdellaoui tekende op zijn vijftiende een contract met Manchester City. De aanvaller van Marokkaanse afkomst speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor het Noorse Strømgødset waar hij ooit zijn carrière begon.

Foto: Teamtalk.com

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties