Van Geel denkt na over Paauwe en Bosvelt

Van Geel denkt na over Paauwe en Bosvelt

De oud-Feyenoorders Paul Bosvelt en Patrick Paauwe, spelers van het winnende UEFA Cupteam in 2002, spreken deze maand met de Rotterdamse club over een mogelijke terugkeer als trainers. Beide oud-voetballers staan open voor een positie in de succesvolle jeugdopleiding van Feyenoord.

Technisch directeur Martin van Geel wil samen met hoofd opleidingen Stanley Brard om de tafel gaan zitten als hij weet wat hij Bosvelt en Paauwe exact kan aanbieden. „Deze jongens hebben veel betekend voor Feyenoord’’, zegt Van Geel. „We kijken er serieus naar. Maar als je met zulke namen gaat praten, moet je als club wel met een concrete functie of een plan komen. Bij Feyenoord is voor 98 procent alles ingevuld voor komend seizoen. In de komende twee weken houden we ons bezig met de budgettering en kijken we intern wat er mogelijk is.’’

Bosvelt heeft al ervaring als assistent-trainer bij Go Ahead Eagles. Daar is hij kort geleden opgestapt. Paauwe moet zijn loopbaan als coach nog starten. „Ik ben benieuwd wat Feyenoord heeft’’, zegt Paauwe. „Paul is al iets verder dan ik. Ik denk voor mijzelf ook nog na welke rol in het plaatje past.’’ Paauwe denkt niet direct als fulltimer aan de slag te willen.

Lees meer over
Bosvelt Paauwe
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties